Sustavi računovodstva u oblaku: najbolje rješenje za mala poduzeća

S

U posljednjih nekoliko godina, kako male tvrtke upravljaju svojim fakturiranjem, računovodstvom i knjigovodstvom, prošle su radikalne promjene. Danas se sve veći broj poduzeća odlučuje za računovodstvenim sustavima utemeljenim u oblaku da pojednostave svoje temeljne procese. Ako imate malu tvrtku, možda ćete trebati način kako malo olakšati vođenje poslovnih zapisa kako biste mogli izgraditi svoj brand i rasti svoj posao.

Zapravo, imate mnogo razloga za odabir računovodstvenog softvera utemeljenog na oblaku poput Xeroa. Brze knjige na mreži (QBO), MYOB za vašu malu tvrtku. Pogledajmo nekoliko glavnih razloga.

1. Jednostavan pristup

Pomoću aplikacije za fakturiranje na temelju oblaka, na primjer, možete pristupiti svojim podacima bez obzira gdje se nalazite. Budući da se sve informacije nalaze na udaljenom poslužitelju koji je uvijek spreman, ne morate ništa preuzimati i prenositi.

Svojim mobilnim / pametnim telefonom možete pregledavati datoteke s bilo kojeg mjesta. Nema potrebe sjediti u svom uredu. Pristup vašim računima bit će komad torte čak i kada ste u pokretu. Samo vam treba pametni mobilni uređaj s pristupom internetu.

2. Ažurirane datoteke

Svi se podaci vašeg poduzeća nalaze na oblaku. Tako uvijek možete dobiti ažurni prikaz financijskog stanja svog poslovanja. Ovo vam može pomoći da donesete informirane odluke kako biste poboljšali svoje poslovanje u pogledu financija.

S druge strane, u slučaju tradicionalnog računovodstvenog sustava, za pregled izvješća morate se kretati kroz tona stranica. Pomoću računovodstvenog sustava u oblaku možete provjeriti svoje financije u stvarnom vremenu.

3. Istodobni pristup datotekama

Vlasnici tvrtki trebaju biti u kontaktu sa svojim knjigovođom radi ažuriranja financijskih evidencija, posebno kada je riječ o podnošenju poreznih prijava na kraju godine. Znate da vam ovaj postupak oduzima puno vremena i košta dobar novac. Mala poduzeća ne mogu priuštiti da troše toliko.

S druge strane, računovodstvo temeljeno na oblaku, vi i vaš računovođa možete pregledavati iste zapise u stvarnom vremenu, što znači da možete uživati ​​u korisnijem iskustvu. Neće biti potrebe za razmjenom datoteka putem e-pošte. Istim datotekama može istovremeno pristupiti više osoba.

4. Isplativi / manje troškovi

Razvojem računovodstvenih rješenja utemeljenih na oblaku, sustav računovodstva malih poduzeća drastično je smanjen, tj. Pojedinačna poduzeća ne moraju imati vlastitu računalnu opremu, umrežavanje, softver i IT stručnjake za održavanje svog sustava. Oni plaćaju male nominalne mjesečne isplate za ove usluge, a ostatak se obrađuje pomoću računovodstvenog rješenja temeljenog na oblaku.

5. Smanjena nereda

Čuvanje papirologije može biti izazov za vas. S vremenom se fakture, primici i rashodi povećavaju. Računovodstvena aplikacija koja se temelji na oblaku pomaže vam uvesti papirologiju i provjeriti sve brojke u trenu. Kao rezultat toga, gotovo da i nema šanse za ručnu pogrešku. Osim toga, možete upravljati zapisima bez potrebe za obradom puno papira. Dakle, ako se želite riješiti svih nereda iz svog ureda, korištenje softvera za računovodstvo u oblaku je sjajna ideja.

Ukratko, ovo je pravo vrijeme za prelazak na softver za računovodstvo u oblaku. Nismo više u eri stolnog softvera. Dakle, ako ste ambiciozni vlasnik malog poduzetništva, predlažemo da se prepustite računovodstvu u oblaku kako biste održali vrh svojih financija.

6. Sigurnost

Prije svega sigurnost je najistaknutija za ove vrste usluga. Dobavljač CBAS dobio je sigurnost Iron Clad-a jednakovrijednu sigurnosti internetskog bankarstva.

7. Biti aktualan

Ovo je najnovija tehnologija i vlasnici tvrtke i njihovo osoblje rado će se rukovati ovom tehnologijom i uživati ​​u prednostima u pokretu / u letu.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved