Savjeti za izloženost medija / PR / promidžbeni savjeti: koji je vaš faktor jednoroga?

S

Kad je riječ o slijetanju medijskog interesa i izloženosti pisaca, novinara, producenata i blogera na nacionalnoj razini, ne budite poput svih ostalih … doslovno.

Uvijek kažem svojim klijentima i osobama s kojima se savjetujem:

"Moji medijski kontakti ne traže konje ili čak zebre, oni traže UNICORNS – pa, koji je vaš jednorožni faktor?"

Zbog čega je vaš biznis, proizvod ili stručnost jednorog u ovom svijetu konja i zebre?

Po čemu se čini jedinstvenim i stoga zanimljivim i novinskim i interesantnim za medije i kupce?

Mnoge vrhunske agencije za odnose s javnošću, stručnjaci za medijsku ekspoziciju i publicisti već godinama uspješno slijede ovu filozofiju kako bi generirali široku medijsku izloženost za naše klijente širom Sjeverne Amerike.

Ključno je prvo identificirati one diferencijatore koji su najuvjerljiviji, a zatim te novine podijeliti s medijskim kontaktima u novinama, časopisima, emitiranim medijima i mrežnim medijima na nacionalnoj razini kako biste im pomogli da sastave sjajan sadržaj za svoje prodajne prostore – i stvore vrijednu izloženost za vas, Vaše poslovanje ili proizvod.

Svaki poduzetnik, tvrtka, proizvod ili stručnjak je drugačiji i jedinstven je NEKI način – jednorog. Ali to činjenicu trebate priopćiti i podijeliti s medijskim tržištem kako biste iskoristili prednosti.

Vaš zadatak (ili zadatak vašeg PR tima) je stvoriti VAŠ izvorni diferencijal, a zatim podijeliti tu činjenicu s primjenjivim medijskim kontaktima svugdje – medijskim kontaktima koji uvijek žele predstaviti takve teme za svoje čitatelje, gledatelje, sljedbenike i pretplatnike.

Dakle, izazivam vas – pronađite svoj Jedinstveni faktor … i zatim širite vijesti.

Sretno!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved